Äntligen startar en riktig svensk Trailfest

I vackra Vålådalen startar vi

Svensk traillöpning ökar i intresse. Konstigt? Nej, inte alls. Vi har ju vetat länge att det är något alldeles särskilt med att springa ute i naturen och när du väl har upptäckt tjusningen vill få sluta. Att lägga bort jakten på kilometertider, lägga fokus på att njuta av upplevelsen och bara låta kroppen forcera stigarnas varierande utmaning.

Med traillöpningen kommer en rad positiva bieffekter. Alla likasinnade vänner som du träffar, glädjen ihop med andra. Med Trailfest vill vi, Trailrunning Sweden och Team Nordic Trail, skapa en helg med allt det här. Ett tillfälle för alla som älskar traillöpning att samlas och lära känna varandra ännu bättre. En träffpunkt för dig som motionär, elitlöpare, lopparrangör eller företagare. I Vålådalens underbara miljö hittar vi kanske Sveriges bästa förutsättningar för att springa trail med varierade leder i alla riktningar från dörren. 

Vi ser fram emot att möta dig och tillsammans skapa en första riktig svensk Trailfest!