Adrenalin genom kameralinsen med Emil Sergel

Föreläsning

Fredag kväll 21 september
Föreläsare: Emil Sergel
Tema: Action genom kameralinsen
Tid: ca 1h

I tio års tid har frilansfilmaren Emil Sergel rest runt i världen på äventyr. Uppdragsgivarna har varit allt från Red Bull, SVT, Outside Television och Epic TV för att nämna några. Genom kameralinsen har han varit med på bergsbestigningar i Himalaya, djuprekord i Röda havet, expeditioner i polarområden och nära möten med hajar i Mocambique.

I höst kommer Emil till Trailfest i Vålådalen för att hålla sin föreläsning "Adrenalin genom kameralinsen".  Där väver han ihop anekdoter från sina expeditioner och ger dessutom sina bästa tips för outdoorfilmning. Både vad gäller filmutrustning men även storytelling. Det blir massor med häftiga filmklipp och konkreta exempel på vad man ska göra och vad man inte ska göra.

Som deltagare får du tips på hur du själv kan göra enkla filmer, men också inspiration från Emil som en dag sa upp sig från ordinarie jobbet och istället skapade sitt eget drömjobb.

Emils föreläsning kommer att hållas under fredagskvällen och pågå cirka en timme.

Här hittar du hela programmet för Trailfest.