Premiärföreläsning för Torgeby & Nordström på Trailfest

Föreläsning

Fredag kväll 21 september
Föreläsare: Anders Nordström & Markus Torgeby
Tema: Skillnaden mellan normalt och naturligt
Tid: ca 1h

Premiärföreläsning för Torgeby & Nordström på Trailfest

Den 21 september blir det inte bara premiär för Trailfest utan även för nya samarbetet Torgeby & Nordström. Som deltagare erbjuds du möjligheten att närvara vid duons första gemensamma föreläsning.

Markus Torgeby blev känd i början av 2000-talet genom filmen Löparen, som speglade hans tid då han ensam flyttade ut och levde i skogen i Jämtland under fyra års tid. Han har även gett ut boken Löparens hjärta och för läsaren går det snabbt att förstå att Markus är personlighetstypen som funderar mycket, lyssnar på sitt inre och går sin egen väg.
- Anders hade hantverket som jag i många år gått och grubblat på. Vi har haft många långa diskussioner de senaste åren. Våra olika bakgrunder och kompetenser har lockat fram en kombination som vi själva tycker är väldigt spännande. Nu vill vi förmedla vårt gemensamma synsätt för hur en hel atlet byggs, en som inte blir skadad eller går av för en tackling. Att lyssna till sitt hjärta och vart det leder, har alltid fascinerat mig, säger Markus.