Vi kommer på Trailfest 2018

Elixir

Elixir är actionsportarnas filmfestival. Idéskaparen Emil Sergel kommer till Trailfest för att ge dig enkla redskap i hur du själv kan skapa effektfulla filmer i dina vardagsäventyr i naturen. 
elixirfilm.se

Ecotrail Stockholm

Att springa trail är att vara i naturen. Trots över en miljon invånare finns massor av spännande natur precis inpå huvudstaden. Ecotrail är loppet som visar upp stigarna du knappt visste fanns, bara någon kilometer från city. På Trailfest finns de på plats för att visa upp sitt lopp. 

Ecotrailstockholm.com

2XU Idre Fjällmaraton

2XU Idre Fjällmaraton är fjälloppet för dig som vill uppleva känslan av att vara oslagbar. Du väljer mellan 12, 28 eller 45 km löpning i Idres mäktiga fjällterräng. På Trailfest finns de på plats för att snacka fjällöpning med dig.

Idrefjallmaraton.se

Trailrunning Sweden

”Share the passion of trail”. Sveriges största webbsida för traillöpning brinner för att allt fler ska upptäcka hur grymt det är att springa stig på fjäll och i skog. På Trailrunning Sweden hittar du tävlingskalender, reportage, träningstips, bloggar och spännande trailresor. Som arrangör är de givetvis på plats för att styra upp Trailfest.
trailrunningsweden.se

Team Nordic Trail

Ut i skogen, upp på fjället! Team Nordic Trail tycker att fler ska få upptäcka och uppleva naturen med löparskor på fötterna. På 25 platser i Sverige – och några i Finland – erbjuder de en härlig mix av gruppträning och resor för löpare. Som arrangör är de givetvis på plats för att styra upp festen.
teamnordictrail.se

Vålådalens Fjällstation

I hjärtat av Södra Årefjällen i direkt anslutning till Vålådalens Naturreservat finner du en av Sveriges bästa fjällanläggningar. På Vålådalens Fjällstation har naturälskare, äventyrare och idrottsmän hämtat kraft i snart 100 år. Vålådalens Fjällstation är den naturliga utgångspunkten för dig som vill ha storslagen natur utanför dörren, en perfekt arena för en riktig Trailfest.
vålådalen.se

Torgeby & Nordström

Markus Torgeby och Anders Nordström slår till 2018 ihop sina kompetenser vilket gynnar ut i varumärket Torgeby & Nordström. Tanken är att genom föreläsningar och event lyfta fram det enkla och prestationslösa med löpning. Få folk att förstå och reflektera över skillnaden mellan normalt och naturligt. På Trailfest lyssnar du på deras premiärföreläsning.